PSS (Словаччина)

PSS (Словаччина)

PSS (Словаччина)



Мікрокутери PSS

Мікрокутери PSS

Мікрокутери PSS призначені для тонкого подрібнення сирого чи вареного м'яса при виробництві варених ковбас, сосисок, сардельок, паштетів, дитячих сумішей і т.п. Сировина має бути попередньо подрібнена в вовчку або кутері і змішана з усіма необхідними компонентами. Завдяки низькому розташуванню завантажувального бункера можливе завантаження прямо з куттера. Конструкція ріжучого механізму забезпе...


Термокамери PSS

Термокамери  PSS

Термокамери PSS SCH призначені для термічної обробки всіх видів м'ясних виробів: обсмажування, варіння і копчення. Термічна обробка виробів забезпечується постійно циркулюючою сумішшю пара, диму і повітря в різних поєднаннях із заданою температурою і вологістю. Регулювання та підтримання температури в камері здійснюється в діапазоні до 130°С. Варильні камери дозволяють виробляти теплову...


Фаршемішалки PSS

Фаршемішалки PSS

Фаршемішалки PSS призначені для перемішування м'яса, м'ясного фаршу і салатів. Перемішування сировини може здійснюватися за допомогою шнеків або лопаток (в залежності від конструкції). Продуктивність фаршемішалок залежить від виду і структури сировини, що переробляється, часу завантаження, перемішування і вивантаження. Також фаршемішалки можуть бути обладнані пароводяної сорочкою, призначеної д...


Шприци вакуумні PSS

Шприци вакуумні PSS

Шприци універсальні вакуумні PSS призначені для набивання м'ясного фаршу в штучні і натуральні оболонки при виробництві ковбасних виробів. Можуть працювати в безперервному режимі при виробництві ковбас і в режимі дозованого набивання, при якому відділення порцій здійснюється шляхом перекручування оболонки. Набивка проводиться з достатньою щільністю, що при подальшій термічній обробці виключає...


Кутери PSS

Кутери PSS

Кутери PSS призначені для тонкого подрібнення м'яса і приготування фаршу при виробництві варених ковбас, сосисок, сардельок, для отримання фаршу дрібнозернистої структури, призначеного для сирокопчених і сиров'ялених ковбас, фаршу Грубозерниста структури, емульсій зі свинячої шкурки. Кутери дозволяють максимально використовувати сировину при виробництві м'ясних виробів, а високі обороти ножової...


Вовчки м'ясорубки RM

Вовчки м'ясорубки RM

Вовчки-м'ясорубки RM призначені для великого та дрібного подрібнення безкісткового м'яса всіх сортів. Можуть використовуватися при виробництві фаршу для ковбасних та інших видів м'ясних виробів на підприємствах малої та середньої потужності. За допомогою віджиловщика досягається сепарування сухожилля і хрящів. Вовчки RM 160 і RM 3000 оснащені двома подаючими шнеками, що сприяє подрібненню навіт...


Масажери PSS MM

Масажери PSS MM

Масажери PSS MM призначені для масування, перемішування і засолу м'яса в вакуумі при виробництві копченостей. Масажери представляють собою барабан, встановлений на станині в горизонтальному положенні. За барабаном, в закритій частині станини, змонтовані привід барабана, вакуумна система та електрошафа. Пульт управління розміщений у верхній частині станини. Система вакуумування дозволяє досягти ...


Шкірозйомна машина PSS

Шкірозйомна машина PSS

Машина шкірозйомна SKS-434 призначена для зняття шкури з охолодженого сала. Застосовується в виробничих цехах м'ясної промисловості. ...


Показано 1 по 8 із 8 (всього сторінок: 1)

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби