Вовчки, м'ясорубки промислові

Показано 1 по 7 із 7 (всього сторінок: 1)

 

Вовчки, м'ясорубки промислові

Вовчки (промислові м'ясорубки) призначені для подрібнення в промислових умовах м'яса, жирів, риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас. Вовчки використовуються на м'ясокомбінатах, в ковбасних цехах, на підприємствах громадського харчування. Вовчок є однією з основних одиниць обладнання в технологічних лініях по виробництву ковбас та напівфабрикатів. Завдяки можливості переробляти заморожене м'ясо, не деформується структура білкових з'єднань і м'ясних волокон. Вовчки для м'яса мають компактну конструкцію, надійні і прості в експлуатації, зручні в технічному обслуговуванні. Вовчки можуть оснащуватися завантажувальним пристроєм, що значно прискорює процес завантаження сировини і полегшує роботу оператора. Решітки вовчків, промислових м'ясорубок можуть мати різні по діаметру отвори (від 3 до 25 мм), що дозволяє змінювати структуру одержуваного фаршу, в залежності від виробленої продукції. Всі елементи приводу вовчка розміщені в корпусі і закриті захисними кришками, що забезпечує високий рівень безпеки при його експлуатації.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби