Термокамери

Показано 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)

 

 

Термокамери

Термокамери використовуються на м'ясопереробних підприємствах для термічної обробки м'ясних, ковбасних виробів, риби. Універсальні термокамери дозволяють здійснювати обсмажування, варіння, копчення, запікання і сушіння продукції. Термокамери застосовуються для виробництва такої продукції, як сирокопчені, варено-копчені, сиро-в'ялені ковбаси, сосиски, шинка, м'ясні делікатеси, а також для сушіння, в'ялення риби, морепродуктів.

Термокамера - це теплоізольована шафа з електричною, газовою або паровою системою підігріву. Вибір конкретного способу нагрівання залежить від технічного оснащення підприємства. Вид спалюваної деревини має чимале значення при формуванні основних органолептичних показників продукції. Система мікропроцесорного управління режимами термокамери (час, температура) дозволяють ефективно управляти технологічним процесом, скорочувати виробничі витрати і виробляти якісний продукт. Універсальна термокамера також оснащується димогенератором, який може працювати на трісці, тирсі або брусках. Також термокамери обладнані системою автоматичної мийки. Універсальні термокамери виробляються на одну або кілька рам. Останні дозволяють виробляти більшу кількість продукції за одиницю часу і використовуються на підприємствах середньої і великої потужності.

Крім універсальних термокамер підприємства використовують в своєму виробництві камери для гарячого і холодного копчення, варильні шафи, кліматичні камери для виробництва сирокопчених виробів. Однак таке обладнання дозволяє виробляти тільки один заданий технологічний процес.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби