Пилки дискові, стрічкові

Показано 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)

 

Пилки для м'яса

Пилки для м'яса призначені для швидкого розпилу свіжого, охолодженого і замороженого м'яса, а також м'яса з кістками або кісток. Застосовуються на м'ясопереробних підприємствах різної потужності, на підприємствах громадського харчування, в супермаркетах. Пилки легко і без натиску ріжуть як м'ясо, так і кістку. Особливо важливо те, що після розпилу не залишається гострих частинок кістки, які зазвичай з'являються в результаті рубки м'яса обробним сокирою.

Пилки для м'яса виробляються двох видів: дискові і стрічкові.
Дискова пилка являє собою невелику конструкцію з двигуном і дисковим ножем. Як правило, дискові піли використовуються для оброблення свинячих і яловичих туш, а також тушок птахів, як свіжих, так і заморожених. Основною перевагою дискових пилок є їх мобільність і простота у використанні - ними можна розрізати тушу, що знаходиться як в вертикально підвішеному стані, так і в горизонтальному положенні.
Стрічкова пилка являє собою стільницю, яка закріплена на станині. Усередині станини знаходяться два ролика, які натягують між собою стрічкове полотно і приводять його в рух. Під час роботи пилки ріжуче полотно рухається перпендикулярно станини, розрізаючи м'ясо. Стрічкові пилки розрізняються виконанням (підлогові/настільні), розмірами робочого столу, типом столу (рухомий/нерухомий), розмірами стрічкового полотна, потужністю електродвигуна і іншими критеріями. Важливими параметрами при виборі стрічкової пилки є висота пропилу, розмір стільниці, потужність двигуна, а також наявність системи охолодження полотна.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби