Машини для нарізки м'яса, ломтерізки

Показано 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)

 

Ломтерізки, машини для нарізки м'яса

Ломтерізки, машини для нарізки м'яса призначені для нарізки свіжого або злегка замороженого м'яса (з кістками і без), а також готових м'ясних продуктів на шматки і шматочки. Машини для нарізки м'яса широко використовуються на м'ясокомбінатах, фабриках-кухнях, в супермаркетах. Використання ломтерізок істотно полегшує працю, оптимізує виробничий процес, дозволяє зберегти привабливий зовнішній вигляд продукту, що подрібнюється.

Машини для нарізки можуть використовуватися для нарізки свинини, телятини, баранини, яловичини на кістці або без неї, а так само для нарізки великої риби на стейки, бульбових овочів або готової продукції на тоненькі скибочки. Ломтерізки можна використовувати для нарізки м'яса в підмороженому вигляді з температурою -4...-0˚С, що дозволяє зберегти його свіжість і насичений колір, запобігти зародженню бактерій, збільшити терміни зберігання кінцевої продукції. Ломтерізки прості в управлінні, не вимагають спеціальної підготовки і можуть управлятися одним оператором. Захисна конструкція пульта управління охороняє електронну частину від попадання вологи або залишків продукції.

Машини для нарізки м'яса виготовляються з нержавіючої сталі, мають раціональну компактну конструкцію. Всі механічні вузли ломтерізки заховані усередині, що захищає їх від потрапляння сторонніх елементів. Ломтерізки зручні в експлуатації і технічному обслуговуванні.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби