Фаршемішалки

Показано 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)

 

Фаршемішалки

Фаршемішалки використовуються на підприємствах харчової промисловості для змішування фаршу (включаючи емульсії) з різними добавками, спеціями, приправами з подальшим його перемішуванням до однорідної консистенції. Крім цього фаршемішалки також можуть використовуватися для перемішування овочів, фаршу риби і інших харчових продуктів. Основними вузлами фаршемішалок є діжа, кришка і змішуючий механізм.

Фаршемішалки бувають двох видів - вакуумні і відкриті. Відкриті фаршемішалки виготовляються з нержавіючої сталі. Спеціальна закруглена конструкція бака спрощує процедуру мийки. Вали фаршемішалки можуть обертатися в обох напрямках, що збільшує ефективність перемішування. Собівартість відкритих фаршемішалок значно нижче собівартості вакуумних, тому вони підходять для невеликих виробництв. Вакуумні фаршемішалки перемішують продукцію в умовах вакууму, завдяки цьому фарш повністю звільняється від повітря, знищуються бактерії, продукт має більш насичений колір, збільшуються терміни його придатності. Зроблені з такого фаршу ковбаси мають рівномірну структуру на зрізі, однорідний смак, в них відсутні вкраплення бульбашок. Вакуумні фаршемішалки оснащені двома валами лопастного типу. Залежно від виробничих потреб, вони можуть обертатися в обох напрямках, це значно скорочує час циклу перемішування фаршу, підвищує ефективність перемішування. Рівень вакууму в таких фаршемішалках також може регулюватися залежно від технології приготування фаршу.

Всі промислові фаршемішалки оснащені захисними механізмами. Зокрема, при відкритій кришці діжі блокується робота фаршемішалки. Фаршемішалки з великим об'ємом бункера можуть бути обладнані автоматичним завантажувальним пристроєм, що значно полегшує процес завантаження-вивантаження фаршу, економиться людська праця, підвищується ефективність виробництва.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби