Блокорізки

Показано 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)

 

Блокорізки, подрібнювачі заморожених блоків

Блокорізки - машини, призначені для подрібнення заморожених блоків м'яса для подальшої переробки на куттері. Блокорізка обережно подрібнює заморожені блоки, не завдаючи шкоди структурі волокон і білковим з'єднанням. М'ясо при цьому зберігає всі корисні властивості. Блокорізки, подрібнюючи м'ясо в замороженому вигляді, значно прискорюють виробничий процес. При цьому знижується ймовірність появи бактерій, що в підсумку збільшує терміни придатності кінцевої споживчої продукції. Блокорізки можуть подрібнювати заморожені блоки з температурою від -18º до 0º С. Використання блокорізки прискорює виробничий процес обробки м'яса, виключаючи потреби в дефростації сировини.

Основним критерієм при виборі блокорізки є форма і розмір одержуваних на виході шматків м'яса. Існує два види блокорізок: барабанні (роторні) і гільйотинні блокорізки. Барабанні блокорізки подрібнюють м'ясо за допомогою одного барабана або двох обертових назустріч один одному валів. Заморожене м'ясо подрібнюється на шматки певного розміру. У гільйотинних блокорізках подрібнення м'яса відбувається шляхом проштовхування. Вибір блокорізки багато в чому залежить від продукції, яка виробляється на підприємстві. Так, при виробництві сирокопчених та інших структурних ковбас краще використовувати гільйотинну блокорізку, оскільки процес подрібнення блоків у неї більш делікатний. А при виробництві варених ковбас, варено-копчених ковбас, сосисок більше підійде роторна блокорізка, оскільки вона дає більш дрібні шматки м'яса на виході.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби