Тістомісильні машини, тістоміси

Показано 1 по 16 із 17 (всього сторінок: 2)

 

Тістомісильні машини

Тістоміси використовуються на підприємствах хлібопекарської та кондитерської промисловості, підприємствах громадського харчування для замісу тіста при виробництві різних хлібобулочних і кондитерських виробів. Застосування тістомісильників сприяє отриманню рівномірної і однорідної текстури тіста, що замішується. Тістомісильники використовуються для замісу різних видів тіста - крутого, дріжджового.

Основні функціональні елементи тістоміса - місильний орган, діжа і приводний механізм. Місильний орган у вигляді лопатки дозволяє якісно змішувати інгредієнти і отримувати однорідне тісто. Діжі для тістомісильних машин можуть мати різний обсяг від 16 до 330 л. Існує два способи замісу тіста: порційний і безперервний. Порційний заміс проводиться в тістомісильних машинах періодичної дії зі стаціонарно закріпленими або підкатними діжами. Принцип роботи таких тістомісильників полягає в тому, що тісто замішується порціями через певні інтервали часу. Безперервний заміс передбачає застосування тістомісильників безперервної дії - в таких машинах тісто замішується одночасно на всіх стадіях і ділянках, а потім виходить з тістомісильної машини безперервним потоком.

При виборі тістомісильної машини варто звертати увагу не тільки на її технічні характеристики, велике значення також мають її енергоспоживання, вартість і якість.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби