Печі ротаційні

Показано 1 по 5 із 5 (всього сторінок: 1)

Печі ротаційні

 

Печі ротаційні призначені для випічки хлібобулочних виробів, хліба з пшеничного і житнього борошна, кондитерських виробів.

Процес випічки відбувається на спеціальному стелажному візку, який обертається всередині пекарної камери печі, за рахунок чого забезпечується максимально рівномірне випікання. Висока температура всередині такої ротаційної печі підтримується за допомогою трубчастих електронагрівачів (ТЕНів), а вбудовані вентилятори забезпечують рівномірний розподіл гарячого повітря всередині пекарної камери.

Ротаційні печі мають оптимальне співвідношення продуктивності і споживання енергії та оптимальні для пекарень будь-яких форматів - від невеликих і середніх, продуктивністю 100-180 кг/год, до великих виробництв з великими обсягами випічки і різноманітним асортиментом.

Ротаційні печі випускаються з різними системами обігріву: газовою, електричною, рідкопаливною.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби