Печі конвекційні

Показано 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)

 

Печі конвекційні

Конвекційні печі призначені для високоякісної випічки хлібобулочних і кондитерських виробів.

Принцип роботи конвекційної печі заснований на конвекції гарячого повітря, що підігрівається електричними ТЕНами або газовими пальниками. У конвекційних печах приготування продуктів можна здійснювати безперервно. Завдяки цій особливості конвекційні печі отримали широке поширення в ресторанах, кафе, їдальнях.

Залежно від енергоносія конвекційні печі розрізняють газові та електричні. Вони містять велику кількість різноманітних програм і режимів, а також комбінування різних опцій, що в підсумку дозволяє отримати високоякісний продукт.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби