Обладнання глазурувальне

Показано 1 по 4 із 4 (всього сторінок: 1)

 

Глазурувальне обладнання

Глазурувальне обладнання призначене для глазурування і декорування шоколадною глазур'ю широкого діапазону кондитерських виробів: печива, пряників, вафель, зефіру, мармеладу, пастили, цукерок і т.д.

Глазурувальне обладнання включає в себе досить широкий спектр різноманітних машин і пристроїв. Це, перш за все глазирувальні машини, які використовуються для покриття шоколадом або глазур'ю різних кондитерських виробів. Це також декоратори, декоруючі пристрої, які використовуються для декоративного оформлення кондитерських виробів після їх попереднього глазурування. Часто декоруючі пристрої встановлюються безпосередньо на глазурувальних машинах. За допомогою регулювання блоку декоратора вони дозволяють наносити рівні, хвилясті, і будь-які інші смуги на верхню частину виробів. Після глазурувальної машини вироби потрапляють в холодильний тунель, який призначений для охолодження глазурованих кондитерських виробів. Зазвичай холодильні тунелі складаються з декількох охолоджуючих секцій, приймального столу, стрічкового конвеєра, холодильної установки і панелі управління.

В даному розділі сайту ми також пропонуємо машини для розбризкування шоколаду, яєць, желе, глазурі для декорування кондитерських виробів.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби