Фритюрниці промислові для смаження пончиків

Показано 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)

 

Фритюрниці промислові для смаження пончиків

Дані фритюрниці застосовуються на підприємствах громадського харчування для смаження пончиків з начинкою. Існують різні моделі фритюрниць: на різну кількість пончиків, з розстойною камерою і без неї, напівавтомат або автомат.

Заздалегідь підготовлені тістові заготовки, після процесу кінцевого вистоювання, укладаються в спеціальний кошик з функцією перекидання заготовок під час випічки. Кошик з тістовими заготовками опускається в ванну, закривається кришка фритюрниці і починається випічка. Процес випічки виробів відбувається при неповному зануренні в олію. Під час випічки за допомогою спеціальної ручки відбувається перевертання заготовок в маслі для рівномірного обжарювання з двох сторін і утворення золотисто-коричневого кольору виробу. Нагрівання фритюрного масла у ванні відбувається по всьому об'єму. Після випічки кришка фритюрниці піднімається, одночасно з масла піднімається кошик з випеченими пончиками. Після стікання масла з кошика пончики перекидаються для охолодження. Потім вони наповнюються за допомогою дозаторів всілякими начинками, декоруються шоколадною глазур'ю або посипаються цукровою пудрою.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби