Борошнопросіювачі

Показано 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)

 

Борошнопросіювачі

Застосування борошнопросіювачів на підприємствах хлібопекарської та кондитерської промисловості дозволяє не тільки автоматизувати процес приготування тіста, а й значно поліпшити якість і смак хлібобулочних і кондитерських виробів. Основним призначенням борошнопросіювача є механізоване відділення борошна від металодомішок і сторонніх часток, очищення, розпушення, наповнення киснем. Здатність борошнопросіювача безперервно переробляти велику кількість борошна дозволяє значно прискорити процес приготування тістових виробів.

За продуктивністю і за типом просіювання борошнопросіювачі діляться на вібраційні і відцентрові. Борошнопросіювач вібраційного типу працює за принципом вібрації сита, в яке порціями подається борошно, просівається і надходить в підготовлені ємності. У відцентровому борошнопросіювачі просіювання здійснюється за рахунок обертання барабана.

Вартість борошнопросіювача залежить від його потужності. Пропонуються борошнопросіювачі різної продуктивності: від 600 кг/год до 3500 кг/год. Тому перш ніж придбати борошнопросіювач необхідно оцінити щоденну потребу виробництва в борошні.

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби