GAMI (Італія)

GAMI (Італія)

GAMI (Італія)



Машина для виробництва шоколадних виробів з начинкою OSR 275

Машина для виробництва шоколадних виробів з начинкою OSR 275

Машина OSR 275 призначена для виробництва шоколадних виробів з начинкою. Основною перевагою машини є здатність за одну операцію формувати шоколадні вироби, наповнені кремом. Дозування начинки відбувається з одночасним розподілом шоколаду, що створює оболонку. Дана система забезпечує значну економію витратних ресурсів, пропонуючи альтернативу традиційній технології виготовлення шоколадних виробів з...


Машини глазирувальні CHOCO-LINE

Машини глазирувальні CHOCO-LINE

Машини глазурувальні CHOCO-LINE призначені для плавки шоколадної глазурі і покриття нею кондитерських виробів. Шоколадна глазур розтоплюється і перемішується в діжі розпуску з постійним підтриманням необхідної температури за допомогою термостата. Обігрів діжі розпуску здійснюється керамічними ТЕНнами. Глазурувальний транспортер, змонтований на візку з коліщатками, легко присувається до маш...


Шприц-дозатор R260

Шприц-дозатор R260

Шприц-дозатор R-260 призначений для дозування і шприцювання рідких продуктів, таких як джеми, креми, соуси, майонез і т.д. Ідеально підходить для наповнення начинкою круасанів, пончиків, еклерів, трубочок, булочок. Це можливо, завдяки широкій гамі пристосувань. Шприц-дозатор оснащений перемикачем безперервного або періодичного режимів роботи, педальним керуванням. При використанні пістолета,...


Машини для формування пустотілих шоколадних виробів RT

Машини для формування пустотілих шоколадних виробів RT

Машини RT призначені для формування пустотілих шоколадних виробів. Машина RT 4 оснащена чотирма "руками" з трьома магнітними утримувачами для штампів з формами на кожній руці. Машина RT 8 оснащена вісьмома "руками" з шістьма магнітними утримувачами для штампів з формами на кожній руці. ...


Машини темперуючі CHOCO-LINE

Машини темперуючі CHOCO-LINE

Машини темперуючі CHOCO-LINE T400/550 призначені для плавки і темперирования шоколаду при виробництві шоколадних цукерок, плиток або покриття кондитерських виробів. Машини оснащені холодильним агрегатом для темперування шоколаду. Електронний терморегулятор підтримує постійну температуру шоколаду. Машини можуть виробляти до 120 кг темперованого шоколаду на годину. ...


Лінія глазурування L-250

Лінія глазурування L-250

Глазурувальна лінія L-250 призначена для покриття кондитерською, шоколадною глазур'ю і шоколадом широкого асортименту кондитерських виробів. Лінія складається з глазурувальної машини моделі CHOCO-LINE R400/R550 (для роботи з кондитерською глазур'ю) або темперуючої машини CHOCO-LINE T400/T550 (для роботи з шоколадною глазур'ю і шоколадом) і холодильного тунелю моделі TR300. Машини R400/R550 і T4...


Показано 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)

Ми пропонуємо більше можливостей, щоб задовольнити ваші потреби